dilluns, de febrer 25, 2008

Interlocutoria de l'Audiencia Nacional


Us adjunto la interlocultoria del jutge Fernando Andreu de l'Audiència Nacional respecte a la querella presentada per la Xarxa per la Veritat i la Justicia a l'Àfrica dels Grans Llacs, aquesta associació te com a objectius investigar i analitzar el que ha passat realment durant els darrers 14 anys a Rwanda i la RD del Congo. El resultat és la presentació d’una querella davant els tribunals de justícia. L'interlocutoria és una mica llarga però us en recomano la lectura per la claredat amb la que s'expressa i per tractar-se d'un document jurídic de gran importancia.


més resolucions judicials relacionades amb el tema:


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta querella criminal contra alts càrrecs de l'actual govern de Rwanda és d'especial interès per als empordanesos. Una de les víctimes espanyoles que ha permès investigar l'Audiència Nacional és en Quim Vallmajó, missioner de Navata que va ser assassinat per l'FPR (facció aleshores rebel que ara està en el poder a Rwanda.) Va ser assassinat precisament per denunciar les injustícies i massacres que estava veient a Amnistia Internacional.
Val a dir, també, que aquesta querella ha estat possible gràcies a l'ajuntament de Figueres i Navata, que han donat suport econòmic i moral al Fòrum per la Justícia als Grans Llacs. No és gaire freqüent que una administració pública doni suport a aquests tipus de processos judicials, amb la qual cosa ens en podem sentir orgullosos.
Jordi Roig(Grup d'empordanesos i empordaneses per la solidaritat)

Anònim ha dit...

Aprofito aqui per indicar-vos que la nova adreça de JOVES ADVOCATS DE CATALUNYA (en fase beta) es la de www.jovesadvocats.com.

Una salutació

COMISIO INFORMÁTICA DE LA JAC

Anònim ha dit...

[url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/ganardinero.jpg[/img][/url]
[b]Necesitas ganar dinero y no sabes que hacer[/b]
Hemos encontrado la mejor guia en internet de como ganar dinero. Como fue de utilidad a nosotros, tambien les puede ser de utilidad a ustedes. No son solo formas de ganar dinero con su pagina web, hay todo tipo de formas de ganar dinero en internet...
[b][url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/dinero.jpg[/img][/url]Te recomendamos entrar a [url=http://www.ganar-dinero-ya.com/]Ganar dinero desde casa[/url][url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/dinero.jpg[/img][/url][/b]

Anònim ha dit...

Thanks :)
--
http://www.miriadafilms.ru/ купить фильмы
для сайта jovesadvocats.blogspot.com