dijous, de juny 16, 2011

VIIIè CONGRÈS DE JAC

Et fem saber que els propers dies 1, 2 i 3 de juliol es durà a terme el VIIIè Congrés de Joves Advocats de Catalunya en el que tractarem, com a ponència principal, el tema de “Les noves tecnologies i el Dret”.

Intentarem respondre a preguntes com ara: com a pare/mare, puc accedir a les xarxes socials dels meus fills?, quin valor provatori té un e-mail rebut?, puc aportar com a prova un estracte del contingut d'una xarxa social? Com funciona el braçalet electrónic?, Quin concepte d'intimitat hi ha a la xarxa? etc...

Es tracta d’una bona oportunitat per extreure conclusions sobre un aspecte de la nostra professió que fins ara no ha estat tractada amb profunditat. A més, podràs compartir experiències i coneixements amb companys/es d’altres col·legis d’advocats i entre tots seguir treballant per què JAC segueixi fent feina en interès de tot el col·lectiu de joves advocats a Catalunya.

Per apuntar-t’hi, només cal que et posis en contacte amb el Grup d’Advocats Joves del teu col·legi o omple la butlleta que trobaràs al Col·legi o bé a la pla de JAC www.jovesadvocats.com i envia-la juntament amb el justificant d’ingrés per e-mail a congresjac2011@gmail.com.