dimecres, de maig 15, 2013

IX CONGRÈS D'ADVOCATS JOVES DE CATALUNYA

Els propers dies 5, 6 i 7 de Juliol es celebrarà el IX congrès d'advocats joves de catalunya, a Palamós.

Les ponéncies científiques s'engloven sota al títol " l'advocacia jove davant els nous canvis normatius", i tractarà les properes reformes legislatives: el nou codi penal, les execucions hipotecàries, la creacio del codi processal penal i la reforma laboral. Així mateix es tractarán diversos taules rodones, sobre la reforma de la llei de justícia gratuïta, aplicació de taxes judicials i avantprojecte de llei de serveis professionals.

Properament us farem arribar el programa definitiu, i les butlletes d'inscripció. Està previst que el cost total (allotjament, manutenció i conferències) estigui al voltant de 180, per tal que tots els joves hi pogueu anar. També es farà una inscripcio per les persones que només estiguin interessades en les ponéncies científiques i no vulguin allotjament ni manutenció.

Us seguirem informant!

dilluns, de novembre 26, 2012

SOPAR DE NADAL



SOPAR DE NADAL

Joves advocats de Figueres us convida com cada any, al sopar de Nadal!!!!

DIA: 20 DESEMBRE, dijous
HORA: 21 HORES
LLOC: PA VOLADOR
PREU: aprox. 33 EUROS
Properament us informarem del menú i altres coses que tenim preparades, però de moment….. GUARDEU-VOS EL DIA!!!

FEM-HO INOBLIDABLE!!!

CÁLCUL DE TAXES ESPANYOLES

Benvolguts companys,

Donat que sembla ser que les taxes judicials seguiran endavant, us indiquem un enllaç on podreu calcular-les, tenint en compte que a aquestes, hi haureu d'afegir les catalanes.

http://www.jurisoft.es/herramientas/tasas.aspx?cualo=0

Esperem que us sigui d'utilitat.

divendres, d’octubre 19, 2012

CONFERÈNCIA SOBRE LES TAXES JUDICIALS



Benvolguts/des companys/es, us fem arribar la conferència que es farà a Girona pels nostres companys de JAG, docns creiem que pot ser dle vostre interès:

Els Joves Advocats de Girona (JAG) hem organitzat per al proper dia 25 d’octubre a les 19.00 hores, a la sala d’actes de l’ICAG, una interessant conferència - xerrada sobre el projecte de Llei pel que es regulen determinades taxes en l’àmbit de l´Administració de Justícia i tota la problemàtica que l’envolta.

La sessió anirà a càrrec del Sr. Ismael Campos Antequera, advocat i president dels Joves Advocats de Catalunya (JAC), qui informarà sobre els detalls d'aquest Projecte de llei i el risc que suposarà tant per l´accés a la Justícia com per la pròpia professió d’advocat. En concret, el ponent analitzarà la situació actual de l'aplicació de les taxes judicials aprovades a Catalunya i vigents des de maig, en relació amb la nova taxa projectada pel govern central i si això genera una situació de doble imposició. També es parlarà sobre la rellevància d’aquest projecte en diferents sentits: 1) Com afectarà de manera flagrant el dret a la tutela judicial efectiva dels ciutadans i el nostre deure de defensar que no es vulneri aquest dret, i 2) Com ens afectarà pròpiament a la nostra feina d'advocats, amb casos pràctics.

Alhora, la sessió pretén ser un fòrum de debat i opinió entre companys sobre el camí que d’un temps ençà està seguint el legislador, amb voluntat manifestament limitativa de l’accés a la Justícia i de buidar d’expedients els jutjats, en comptes de, per exemple, dedicar-hi més mitjans, amb anàlisi de les accions que s’estan duent a terme des dels diferents òrgans de representació dels advocats (CGAE, CICAC, CEAJ, JAC...).

Us recordem que l’assistència a aquesta sessió és lliure i gratuïta per a tots/es els/les col·legiats/des de l'ICAG.

Cal comunicar la inscripció a secretaria@icag.cat.

Cordialment,

JOVES ADVOCATS DE GIRONA

dimarts, d’octubre 16, 2012

SOPAR COMIAT JAIME SERRANO- REPRESENTANT DE FOGASA

Benvolguts companys,

Us informem del sopar comiat que organitza el jutjat social de girona al representant de FOGASA, Sr. Jaime Serrano.

dimarts, d’octubre 09, 2012

JAC en contra de les taxes judicials

A la reunió de la Junta Directiva de Joves Advocats de Catalunya celebrada a Lleida el 06/10/2012 a Lleida s'aprova per unanimitat mostrar la nostra mes frontal oposició a la implantació de taxes judicials que limiten l'accés a la justícia. Per a més informació podeu consultar:

http://www.facebook.com/notaxesjudicials

dilluns, de juliol 09, 2012

CONFERÈNCIA

Per a qui pugui interessar:

CONFERÈNCIA OPENEURIBOR i TAULA RODONA PARTICIPACIONS PREFERENTS
DATA: DIJOUS 12 de jul 18:00 – 21:00
LLOC: Col·legi d'advocats de Granollers.
Acte gratuït
Es tractaran temes tant interessants com que moltes entitats bancàries apliquen malament els Euribor, o les accions a empendre en relació a les participacions preferents.